torstai 23. heinäkuuta 2015

Edullinen ja hieno retkeilykohde, FinAvian näköalaterassi

Mitä tehdä pienellä rahalla pääkaupunkiseudulla, kun lomabudjetti kului lomamatkalla (josta muuten tarinaa myöhemmin). Tässä mukava ja edullinen vinkki, ainakin poikalasten iloksi. Miksei myös meidän prinsessojen, ainahan on lupa myös haaveilla siiville pääsystä :)

Helsingin lentokentällä on ilmainen näköalaterassi, josta voi seurata sekä lähteviä että saapuvia lentokoneita. Sieltä on hyvät näköalat seurata kiitoteiden 1 ja 2 koneita sekä koneiden "parkkipaikkaa". Kun saavut lentokentälle, aja P1 tai P2 parkkiin. Sieltä kävellessä kohti lentokentän sisätiloja, alkaa hyvät opasteet, jotka ohjaavat suoraan näköalaterassin hisseille.
Näköalat terassilta on hienot! Me vaan mentiin sinne vähän liian aikaisin iltapäivällä, eikä koneita juurikaan ollut liikenteessä. Paras aika mennä bongailemaan koneita on varmasti iltapäivä klo 16 jälkeen, jolloin koneita laskeutuu tiuhaan. Terassin hissiaulassa oli myös näyttö, josta lähtevien ja saapuvien koneiden aikatauluja saattoi seurata.

Eväät voisi hakea lentokentän Alepasta tai piipahtaa kahveilla tai pirtelöillä Starbucksissa. Me jätettiin pirtelöt toiseen kertaan, koska päätimme tulla tänne uudelleen, ilta-aikaan. Me jatkoimme kentältä Geokätköilemään, joka on yksi meidän perheen tämän kesän suosikkujutuista. Siitä lisää seuraavaksi.

Oletko sinä löytänyt kesän suosikkipaikkasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!