Nyt on raparperiaika parhaimmillaan!
Tämän ohjeen löysin aikanaan jostain lehdestä,
tykkään siitä ylikaiken, koska se on helppo ja nopea sekä maultaan tosi hyvä!
Tässä ohje:
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
puoli tl kardemummaa
2 dl kermaviiliä
1 dl öljyä
1 kananmuna
raparperia
- Voitele vuoka
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää kermaviili, öljy ja kananmuna. Sekoita.
- Kaada vuokaan ja lisää päälle pilkotut raparperit.
- Pinnalle voit ripotella halutessasi kookoshiutaleita.
- Paista 200 asteessa noin 30 minuttia.
Ohje oli alunperin omenalle, mutta toimii myös
esimerkiksi vadelman, puolukan, viinimarjan yms kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!