keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Nopeasti raparperipiirakka pöytään

Nyt on raparperiaika parhaimmillaan!

Tämän ohjeen löysin aikanaan jostain lehdestä,
tykkään siitä ylikaiken, koska se on helppo ja nopea sekä maultaan tosi hyvä!


Tässä ohje:

2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
puoli tl kardemummaa
2 dl kermaviiliä
1 dl öljyä
1 kananmuna
raparperia

- Voitele vuoka
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää kermaviili, öljy ja kananmuna. Sekoita.
- Kaada vuokaan ja lisää päälle pilkotut raparperit.
- Pinnalle voit ripotella halutessasi kookoshiutaleita.
- Paista 200 asteessa noin 30 minuttia.

Ohje oli alunperin omenalle, mutta toimii myös
esimerkiksi vadelman, puolukan, viinimarjan yms kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!